De specialist in tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.
+31 6 18 23 62 35
info@hoveniersbedrijfhetgooi.nl
24/7 Bereikbaar

Vijvers zorgen voor rust en sfeer in uw tuin
Water brengt rust, speelsheid en leven in uw tuin. Bij het aanleggen van een vijver of waterpartij komt veel kijken, er zijn dan ook veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit: een zwemvijver, natuurvijver of een koivijver. Al onze vijvers kunnen kindvriendelijk gemaakt worden. Hierbij kent u denken aan randbeveiliging of de vijver volledig afdekken door middel van betongaas of sierwerk.

Zwemvijver
De naam zwemvijver zegt het natuurlijk al, dit is een vijver waar u ook in kunt zwemmen. Een zwemvijver aanleggen is een vak apart. Hoveniersbedrijf het Gooi werkt samen met de beste specialisten om de kwaliteit en juiste uitstraling te garanderen.

Natuurvijver
Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vijver, is een natuurvijver aan te raden. Door het eigen ecosysteem vereist deze vijver nagenoeg geen onderhoud. Hoveniersbedrijf het Gooi heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van natuurvijvers.

Koivijver
Om optimaal te kunnen genieten van uw koi’s, vereist dit een bepaald soort vijver. Het ecosysteem wat deze vissen nodig hebben, moet voldoen aan een bepaalde capiciteit van filters en pompen. Hoveniersbedrijf het Gooi heeft de juiste kennis in huis om u te adviseren. Hierbij kunt u denken aan, de grote van de vijver, capaciteit van het systeem en het gebruik van waterplanten.

Wij kunnen naast het aanleggen van de vijver, ook het onderhoud van de vijver voor u uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!