De specialist in tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.
+31 6 18 23 62 35
info@hoveniersbedrijfhetgooi.nl
24/7 Bereikbaar

Een tuin om in te genieten
Uw tuin onderhouden is erg belangrijk. Hoveniersbedrijf het Gooi biedt incidenteel onderhoud aan maar ook een full-service onderhoudsabonnement (Zie link onderhoudsabonnementen) en alles wat daartussen zit. Hierbij kunt u denken aan voor-en najaarsbeurten, maaien, opkronen van bomen, dakgoten leegmaken, bladeren verwijderen, vijver onderhoud en onkruid verwijderen. Hoveniersbedrijf het Gooi beschikt over alle juiste machines hiervoor.

Tuinonderhoud Particulieren
Wij begrijpen dat het onderhoud van uw tuin veel tijd in beslag kan nemen. Hoveniersbedrijf het Gooi neemt dit graag voor u uit handen. Wij raden u hiervoor de voor-en najaarsbeurten aan.

De data voor de voor-en najaarsbeurten:
-        Vakkundige voorjaarsbeurt in de periode 12 februari t/m 12 april (mits er geen vorst is)
-        Vakkundige najaarsbeurt in de periode van 14 september t/m 14 december (tot wanneer de vorst optreed)

Tuinonderhoud Bedrijven
U heeft het ongetwijfeld al druk genoeg met uw eigen bedrijf. Het onderhouden van de tuin rondom het bedrijfspand vergt soms veel tijd. Tuinonderhoud is erg belangrijk, dit is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijfspand. Hoveniersbedrijf het Gooi onderhoud graag uw tuin. Ook voor het maaien van bermen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u dat?
U hoveniersbedrijf het Gooi ook alleen kunt benaderen voor het weghalen van bladeren in daken en dakgoten? Ook om de groene aanslag van uw bestrating te verwijderen of voor uw volledige vijveronderhoud.

Bent u geïnteresseerd in tuinonderhoud?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.