De specialist in tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.
+31 6 18 23 62 35
info@hoveniersbedrijfhetgooi.nl
24/7 Bereikbaar

Vier seizoenen genieten in uw tuin
Hoe fijn is het als u tijdens de koude winterdagen toch gewoon kunt genieten van uw tuin? Hoveniersbedrijf het Gooi kijkt graag samen met u de naar de perfecte oplossing hiervoor. De mogelijkheden zijn eindeloos, hierbij kunt u denken aan een overkapping van hout of aluminium, met verlichting, verwarming en dichte zijwanden.

Houten terrasoverkappingen
Een terrasoverkapping van hout heeft karakter en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en huis. Alle overkappingen worden met de grootste zorg en precisie geplaatst door Hoveniersbedrijf het Gooi. Om de levensduur van de terrasoverkappingen te garanderen, worden er staande palen op betonnen of natuursteen poeren geplaatst. Ook bieden wij de mogelijkheid om het houtwerk professioneel te schilderen. Door de samenwerkingen van Hoveniersbedrijf het Gooi met de juiste vakmensen, bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Aluminium terrasoverkappingen
Een terrasoverkapping van aluminium is de oplossing als u een wat lager budget heeft. Deze terrasoverkappingen zijn strak, modern en geven een stoere uitstraling aan uw tuin. Er zijn talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld: verschillende kleuren, verlichting als spotjes, terrasverwarming en dichte zijwanden. Bij het plaatsen van deze terrasoverkappingen werkt Hoveniersbedrijf het Gooi samen met specialisten op dit vakgebied.

Wist u dat?
Tegenwoordig is voor de meeste terrasoverkappingen geen vergunning meer nodig. Onze hoveniers informeren hier u graag verder over.

Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.