De specialist in tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.
+31 6 18 23 62 35
info@hoveniersbedrijfhetgooi.nl
24/7 Bereikbaar

Vakkundig en veilig uw bomen verzorgen en kappen
Hoveniersbedrijf het Gooi kan uw bomen veilig snoeien, kappen en verzorgen. Het verwijderen van probleem takken is van essentieel belang. Dit is echt vakwerk, de specialisten van Hoveniersbedrijf het Gooi helpen u hier graag bij. Ook wanneer de ruimte zeer beperkt is zorgen wij voor een veilige kap. Bomen kunnen op verschillende manieren worden gekapt, ze kunnen boven de grond worden afgezaagd, weggefreesd, of met wortel en al verwijderd worden.

Rooien is niet altijd de juiste oplossing
Ziektes, plagen en te grote bomen kunnen voor gevaar zorgen voor u en de omgeving. Rooien van de boom is niet altijd de juiste oplossing. Een goede oplossing hiervoor kan zijn, toppen ver terug snoeien of het verankeren en verstevigen van de boom.

Wist u dat?!
In de gemeente Gooi & Vechtstreek is het verplicht om een kapvergunning aan te vragen. Dit geldt wanneer u een boom wilt kappen die een doorsnede heeft van 20 cm op een hoogte van 1 meter van het maaiveld.

In de gemeente Wijdemeren hoeft dit overigens niet. Daar mag u alle bomen 100% vergunningsvrij kappen.

Zonder de benodigde kapvergunning, kunnen wij de boom helaas niet verwijderen. Wij raden u aan om de eventuele kapvergunning, zelf aan te vragen bij de gemeente.

Bent u geïnteresseerd in boomverzorging?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.