De specialist in tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.
+31 6 18 23 62 35
info@hoveniersbedrijfhetgooi.nl
24/7 Bereikbaar

Spelen met water
Water speelt een grote rol in uw tuin. Een goede waterhuishouding zorgt voor groei van uw planten en gras. Een goede drainage zorgt er voor dat uw gras en andere gedeeltes van uw tuin, niet te sompig worden. Gootjes tussen stukken bestrating zorgt ervoor dat het water sneller van uw bestrating afloopt en netjes wordt afgevoerd.

Beregening
Of u het nou beregening, bewatering, besproeiing of een sproeisysteem noemt, bij Hoveniersbedrijf het Gooi bent u verzekerd van een goede waterhuishouding. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van goede beregeningssystemen. Voor zowel particulieren, VVE’s, (zorg)instellingen als bedrijfstuinen van 15m2 tot 3500 m2.

Drainage
Heeft u te veel water in uw tuin of heeft u te nat gras? Hoveniersbedrijf het Gooi is geschikt om te bepalen welke stappen er doorlopen moet worden om een goede drainage aan te leggen in uw tuin. Onze hoveniers denken graag met u mee en adviseren u over de beste oplossingen.

Hemelwater afvoer
Er zijn verschillende oplossingen mogelijk: een goot tussen stukken bestrating plaatsen, een puntje onder de buitenkraan en ander water afvoerende oplossingen van bestratingen. Met onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat u nooit meer een grote plas water op uw bestrating heeft.

Bent u geïnteresseerd in een beregeningssysteem?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.